Katalog

Średnica
Drzwi prawe/lewe
Elektryczny bojler
Drzwi chowane
Sonda Sous Vide - gniazdo na zewnątrz
Sonda temperatury rdzenia - gniazdo na zewnątrz
Usuwanie pary - zintegrowany okap kondensacyjny
Ethernet - interfejs LAN
Rodzaj chłodzenia
PWD - wymuszony odpływ skroplin
Przyłącze elektryczne
Średnica mm
Wbudowany zbiornik na lód
Formowanie kostki
Pompa spustowa
Pompa podnosząca ciśnienie płukania
Dozownik płynu myjącego
Elektroniczne programy testowe dla serwisu
System sit filtrujących
System filtracji GENIUS-X2
System całkowitej wymiany ługu
Diagnoza błędów
Wbudowana pamięć USB
Rodzaj chłodzenia
Agion: technologia zapobiegająca rozwojowi bakterii
System zapobiegający odkładaniu się kamienia
Jednoprzyciskowy panel strujący - VISIOTRONIC
Podwójnie izolowany kaptur
Dozownik płynu nabłyszczającego
System suszenia
System płukania parą

Promocje

Informacja

Urządzenia

Jest bardzo efektowny i trudno się bez niego obejść. Sprzęt kuchenny stanowi podstawę w każdej profesjonalnej kuchni. Oprócz dużych urządzeń takich jak piece, zmywarki czy kostkarki mamy mnóstwo drobniejszego sprzętu kuchennego. Bez niego nie byłoby profesjonalnego, ani nawet amatorskiego gotowania. Dlatego przedstawiamy wam kompleksową ofertę n...

Jest bardzo efektowny i trudno się bez niego obejść. Sprzęt kuchenny stanowi podstawę w każdej profesjonalnej kuchni. Oprócz dużych urządzeń takich jak piece, zmywarki czy kostkarki mamy mnóstwo drobniejszego sprzętu kuchennego. Bez niego nie byłoby profesjonalnego, ani nawet amatorskiego gotowania. Dlatego przedstawiamy wam kompleksową ofertę niezbędnego sprzętu kuchennego i urządzeń gastronomicznych.

Więcej

Urządzenia Jest 338 produktów.

Podkategorie

  • Zmywalnia

    Zmywarki gastronomiczne kupuje się dla... oszczędności. Ten sprzęt, mimo że sam w sobie kosztuje dość sporo, w ogólnym rozrachunku okazuje się być najlepszym przyjacielem portfela restauratora czy hotelarza. Oszczędza czas, pieniądze wydane na środki higieniczne, a także zwiększa efektywność pracy w kuchni – żaden członek personelu nie musi być delegowany do mycia naczyń. Bez przesady można więc stwierdzić, że zmywarki gastronomiczne na siebie zarabiają. Czy można je zastąpić zmywarkami amatorskimi? Absolutnie nie! Każdy, nawet bardzo skromny lokal musi dysponować profesjonalną maszyną do mycia naczyń i szkła. Chodzi nie tylko o oszczędność czasu, ale także kwestie higieniczne. Myjąc ręcznie nigdy nie uda nam się osiągnąć takiego stopnia dezynfekcji, jaki zapewnia zmywarka.

  • Chłodnictwo
  • Obróbka termiczna

    Obróbka termiczna

na stronę
Pokazuje 1 - 12 z 338 elementów
Pokazuje 1 - 12 z 338 elementów