Promocja! Tekstura Gelespessa 500 g-gelespessa.jpg Zobacz większe

Tekstura Gelespessa 500 g

Sosa

2 dni

58050011

Nowy produkt

Tekstura zagęszczająca Gelespessa powstała w wyniku bakteryjnej fermentacji skrobi kukurydzianej. To środek zagęszczający i emulgulator. Rozpuścić w zimnym lub ciepłym. Można używać we wszelkich rodzajach cieczy o zawartości wody powyżej 80%. Odporne na ciepło, umożliwia zamrażanie, termo nieodwracalne.

W postaci pudru.

Więcej szczegółów

52,20 zł netto
64,21 zł brutto

-10%

58,00 zł netto


Opis

Waga 500 g

Więcej informacji

Środki zagęszczające Sosa pozwalają na uzyskanie mniej lub bardziej gęstych substancji bez tworzenia żeli. Produkty do zagęszczania zawsze były stosowane w kuchni. Skrobia czy mąka są tradycyjnymi zagęszczaczami, ale ich wadą jest to, że musi być dodana ich duża ilość, która ostatecznie wpływa na smak. Sosa przedstawia tekstury, które mogą zagęścić produkt minimalną ilością i bez wpływu na wartości smakowe.

Z rodziny zagęszczaczy przedstawiamy Guma Xantana, Gelespessa, Guma Arabic, Guma Garrofi, Guma Guar, Kuzu / Promochi.

Opinie

Napisz opinię

Tekstura Gelespessa 500 g

Tekstura Gelespessa 500 g

Tekstura zagęszczająca Gelespessa powstała w wyniku bakteryjnej fermentacji skrobi kukurydzianej. To środek zagęszczający i emulgulator. Rozpuścić w zimnym lub ciepłym. Można używać we wszelkich rodzajach cieczy o zawartości wody powyżej 80%. Odporne na ciepło, umożliwia zamrażanie, termo nieodwracalne.

W postaci pudru.

Zobacz również (30 produkty):